A touch of mint

A touch of mint

Ik ben dol op basic outfits. Met wat simpele mooie shirts maak je mij bijvoorbeeld ontzettend blij. Natuurlijk kan een simpele outfit soms wel een eyecatcher gebruiken. Zo vind ik het heel leuk om gewoon veel zwarte/witte tinten in mijn outfit te dragen maar wel een knallende ketting. Vandaag laat ik jullie zo’n prachtig exemplaar zien en heb ik het gecombineerd met 2 andere hele toffe items uit de webshop.


Allereerst dit pareltje! Wat een onwijs knallende maar prachtige ketting is dit zeg. Het is de Minty Me ketting uit de webshop. Ik ben dol op dit kleurtje voor het voorjaar en de zomer. Lekker vrolijk en het fleurt meteen je hele outfit op. Ik draag het dan ook met gewoon een simpel wit shirtje met een V-hals. Omdat ik vanwege de opvallende ketting de rest van mijn outfit vrij neutraal wilde houden koos ik voor 2 subtiele zilverkleurige sieraden. De prachtige infinity bracelet silver en de Double trouble silver ring. Beide heel subtiel en daardoor goed te combineren met een wat opvallender sieraad.

 

 

Q: Hou jij van dit soort opvallende accenten?
 

Liefs LonnekeLonneke
www.lifeoflonneke.nl  
 

 

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »