Camera straps

Camera straps

Dit keer geen outfitpost, maar een review voor Beautiful Bijoux. Ik ga niet op pad zonder mijn camera. Een leuk dagje uit, foto's voor mijn blog of een dagje dierentuin. Hij gaat altijd mee! Een spiegelreflex kan behoorlijk zwaar zijn door de lens of het model wat je hebt, waardoor de last in bijvoorbeeld je tas erg groot kan worden. Als blogger heb ik het allemaal meegemaakt; die camera kan behoorlijk in de weg zitten. De bijgeleverde camera strap is dan ook een ontzettend handig item.


Toen ik van een compact camera over ging naar een spiegelreflex, was ik verliefd op mijn camera riem. Het moment dat ik die doos opende en die riem om mijn camera heen mocht doen, was magisch. Ik weet niet zo goed waarom ik zo geobsedeerd was door die riemen, maar het leek alsof ik er nu echt bij hoorde. Inmiddels is dat alweer ruim 5 jaar geleden, maar ik was ontzettend trots. 

 

Die riem heeft mijn camera 5 jaar lang gedragen en onlangs was het helaas tijd voor een nieuwe camera. En.. bij een nieuwe camera horen ook nieuwe accessoires, zoals een nieuwe camera riem! Je ziet het steeds vaker en het is natuurlijk ook wel super opvallend om met een gekleurde band zo om je nek te lopen. 
Er zijn twee soorten verkrijgbaar; tribal (boven) en indian (onder). Tribal is een aantal cm langer dan de originele Canon band, indian is hoogstens 2 cm langer. Voor de rest is het mechanisme hetzelfde, maak je ze op de zelfde manier vast en zijn ze van stevige kwaliteit. 

 

Tribal is van een heel zacht materiaal en bevat leuke opvallende, toch bij elkaar passende, kleuren. Het zachte stofje lijkt mij iets eerder te slijten, maar is voor de rest identiek aan Indian. Indian lijkt helemaal doorgestikt te zijn en is iets dikker en stroever. Deze riem bevat alle kleuren van de regenboog; vrolijker kan het haast niet!Mijn favoriet? Indian! Ik vind alle kleuren bij elkaar echt ontzettend leuk en apart, maar wellicht wissel ik toch wel om naar Tribal.

Welk van de twee kies jij?Sophie
MintsandMangos.nl

 

 

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »