I choose silver

  • Posted on
  • By Tara
  • Posted in Kettingen
  • 3
I choose silver

Leuk dat jullie mijn gast-artikel weer lezen op Beautiful Bijoux! Vandaag laat ik jullie deze drie prachtige zilveren kettingen zien, die je ook mooi met elkaar kan combineren. Van de ketting hierboven vond ik de tekst echt super lief <3 Lees je met me mee?


 
Vorige keer heb ik een artikel geschreven over statement sieraden, maar zelf ben ik toch meer van de basic en minimalistische sieraden. Zoals deze prachtige kettingen hierboven. De coin necklace vind ik ook heel leuk staan in combinatie met een wat langere ketting, zoals deze ketting met turquoise edelsteen. En zoals ik net al zei vond ik de ketting met 'I love you... to the moon and back' zo schattig!
 

 
Hoe combineer jij kettingen?

Comments

  1. Brit Brit

    Ik ga die steen ketting voor mijn verjaardag vragen! Heb op alle artikelen van deze pagina een comment gezet! ;)

  2. Miriam Miriam

    Vind dat kettinkje erg leuk, heb 'm voor een vriendin van mij aangeschaft en ze was er erg blij mee! Bedankt voor de leuke verpakking!

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »