Outfit - Flower power zonnebril

Outfit - Flower power zonnebril

Vandaag ga ik jullie mijn outfit laten zien met één van de nieuwe zonnebrillen uit de webshop. Namelijk de ‘Flower Power’ zonnebril, een hele gave zonnebril met gouden details en bloemen. Ik combineerde de zonnebril met een stoer suède jasje met franjes, om het casual te houden deed ik hierbij een jeans aan en sneakers.Verder droeg ik de ‘Double Trouble’ ring in het goud met daarbij de ‘Bar’ ketting ook in het goud. Dit zijn allebei vrij minimalistische sieraden, daardoor zijn ze makkelijk te combineren en geven ze een leuk detail aan je outfit. I like!
 


Wat vinden jullie van de ‘Flower Power’ zonnebril?Tara
Style by Tara  

 

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »