OUTFIT- Nail Bracelet

OUTFIT- Nail Bracelet

Vandaag ga ik jullie mijn outfit laten zien met drie gouden sieraden uit de webshop. Ik draag hier de gouden Nail bracelet met daarbij de Nail ring ook in het goud. Deze zijn allebei nieuw in de webshop en ik vind ze heel gaaf. Ze zijn vrij minimalistisch, maar toch apart. Ook draag ik de Above Knuckle Ring Bulbs, dit is een gouden ring die net boven je knokkel zit en steentjes aan de bovenkant en onderkant heeft.
Ik combineerde de sieraden met een stoere army green bomber jack en een girlfriend jeans. Daaronder een paar hakken om het wat vrouwelijker te maken.
 


Wat vinden jullie van de combinatie van deze drie sieraden?Tara
Style by Tara  
 

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »