Perfect match met de White Howlite

  • Posted on
  • By Rebecca
  • Posted in Kettingen
  • 2
Perfect match met de White Howlite

Nooit eerder was ik een fan van de kettingen met een steen eraan, dat zeg ik heel eerlijk. Ook dacht ik dat het nooit zou gebeuren dat ik het leuk zou vinden. Tot dat ik dit exemplaar zag. Ik ben echt op slag verliefd geworden.

De meeste stenen zijn één kleur en zijn meestal wat opvallendere kleurtjes, maar deze ziet eruit alsof het een stukje uit een perfecte marble blad is. De combinatie met een zilvere huls en een zilver kettinkje ziet er heel mooi en rustig uit en is precies waar ik van houd. De ketting valt ook vrij lang waardoor je deze heel makkelijk kan combineren met andere kettingen.


Het leuke aan de Howlite kettingen is dat ze ook allemaal een kracht hebben, een bepaalde werking. Of je er in gelooft is aan jezelf, maar ik vind het idee wel wat hebben. De beschrijving van de witte Howliet;  ''Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.''


Aangezien het de laatste tijd allemaal een beetje minder met mij gaat, ga ik maar flink hopen dat deze steen zijn steentje gaat bij dragen (ha-ha) Zo niet, dan vind ik het nog steeds een prachtige ketting. Vooral in combinatie op een wit shirt, samen met de coin ketting links van de steen is het een prima combinatie. Wat mij betreft zijn deze kettingen dus wél leuk!Wat vind jij?

 

Liefs,

Rebecca Rebecca 
 livingalie.n

 

Comments

  1. Dewi Dewi

    Persoonlijk ben ik ook helemaal niet van deze kettingen maar wauw deze is mooi! Inderdaad een marble effect <3 <3 prettyyyy

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »