Pretty silver

Pretty silver

Ik ben dol op zilveren sieraden, hoewel ik ook regelmatig voor goud ga. Zilver vind ik een kleur die mij staat, maar ook een basiskleur. Het past praktisch gezien bij iedere kleur en bij iedere gelegenheid. Vandaag drie mooie sieraden die je apart kunt dragen, maar ook prima kunt combineren!Hierboven zie je drie sieraden. Een armband met de sluiting van een riem - die je ook echt volgens de sluiting kunt gebruiken! - een ketting in de vorm van een schelp en een ring met een kompas. Drie op zich staande dingen, hoewel een schelp en een kompas nog wel een gedeelde betekenis kunnen hebben. 
In de ring zie je heel subtiel het kompas en de ster verwerkt. Van een afstand lijkt het misschien een gekke vorm, van dichtbij zie je wat het echt is. Ik ben dol op dit soort subtiele betekenissen, hoewel je het natuurlijk niet voor een specifieke betekenis hoeft te dragen. Voor mij betekent het in ieder geval de zoektocht door het leven en de keuzes die ik daarbij maak. Iedere keuze heeft invloed op mijn volgende en zo is de cirkel rond. 

 

De combinatie van de drie vind ik zo leuk! Een kleine ring, een redelijk opvallende armband en een simpele ketting. De armband heeft ontzettend veel steentjes en glittert prachtig in het zonlicht. Ik heb zelf een ringmaat 17, maar deze ring is voor mijn ringvinger aan de grote kant. Ik zou dus zeggen dat dit een 18 - 18,5 is, heel gemiddeld dus. 

Persoonlijk vind ik het sieraden die ik kan dragen voor een feestje, maar ook gewoon naar school. Vooral de armband vind ik ontzettend leuk; het is zo draagbaar en toch behoorlijk opvallend. Bovendien ook lekker stevig, zonder heel zwaar te zijn. 

 


Q: Ben jij meer van het zilver of juist meer van het goud?
Sophie
MintsandMangos.nl
 

 

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »