Rose quartz

  • Posted on
  • By Sophie
  • Posted in Kettingen
  • 3
Rose quartz

Ik ben dol op pastelkleuren en deze gaan we gelukkig ook dit seizoen weer veel terug zien! Het kan moeilijk zijn om bepaalde sieraden op kleur met elkaar te dragen, maar sieraden alleen hoeven natuurlijk niet te matchen. Kleding kan ook ontzettend goed matchen met een bepaald sieraad, zoals in dit geval met rozenkwarts.Lange kettingen zijn makkelijk te combineren. Wanneer deze een bepaalde kleur heeft, kan dit moeilijker te combineren zijn. Ik heb dat erg sterk met roze; ik draag eigenlijk helemaal niet zoveel roze kleding terwijl ik het in sieraden heel erg mooi vind! Maar roze (of iedere andere kleur) hoef je helemaal terug te zien in kleding zelf om het te kunnen matchen.

 

Zo kwam ik bijvoorbeeld tot de conclusie dat mijn Ray-Ban Aviator enigszins roze kleurt door de weerkaatsing van de glazen, kan ik mijn pastelroze jas op een wit shirt dragen in combinatie met de ketting én kan ik roze toevoegen aan mijn make-up look door een lipstick of een eyeliner.

 

Bovendien is een klein beetje kleur natuurlijk ook heel erg leuk! De zachte kleuren van de Howlite kettingen zijn subtiel en heel erg draagbaar. Ideaal om te experimenteren met kleuren, maar ook om een outfit wat meer kleur te geven! Daarnaast is het ook weer eens wat anders om een heel lange ketting te dragen zonder dat het too much, toch opvallend wordt. 
 
Q: Wat vind jij van gekleurde sieraden?
 Sophie
MintsandMangos.nlComments

  1. Floor Floor

    Die ketting is echt een van mijn favorieten en staat nog steeds op mijn lijstje! Mooie foto's! xoxo

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »