BLOG

A touch of gold

A touch of gold

Prachtige glimmende accessoires om je nek, pols of ringvinger. Wie wil dat zou niet? Ik draag bijna altijd wel iets van sieraden. Of het nou een enkelbandje verstopt onder mijn jeans is of een ketting van 5 meter. Ik ben dol op sieraden. In dit artikel laat ik jullie 2 hele mooie (en budget) items zien.

Summer vibes

  • Geplaatst op
  • Door Emma
  • Geplaatst in Kettingen
  • 7
Summer vibes

Het dragen van meerdere kettinkjes is de laatste tijd helemaal hip, ik probeerde de trend voor jullie uit. Ik zocht twee kettinkjes uit die leuk bij elkaar staan en die een zomerse uitstraling hebben.

Touch of summer

Touch of summer

Yaaay! De zomer is in zicht en om alvast in de summer vibes te komen, deel ik een aantal accessoires van Beautiful-Bijoux met jullie die je outfit in no-time summer proof maakt.

Chique horloge & 'belt' armband

  • Geplaatst op
  • Door Yente
  • 11
Chique horloge & 'belt' armband

Ik houd van armbanden en horloges met een chique uitstraling. Ze maken je “lege” arm toch een stuk specialer en zijn een mooi detail in je outfit. In dit artikel laat ik jullie een prachtig horloge en een mooie armband zien.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »