BLOG

Wat zijn de musthaves voor het festivalseizoen?

Wat zijn de musthaves voor het festivalseizoen?

Het is alweer voorjaar dus dat betekent dat het festival seizoen begonnen is en hier ben ik dol op! Wat bij mij en de meeste van jullie waarschijnlijk wel op de bucketlist staat is natuurlijk coachella. Zelf vind ik het super gaaf om te zien hoe iedereen daar gekleed is en veel gebruikt maakt van sieraden en details in hun kleding.
Helaas hebben we in ons kikkerlandje geen coachella maar rond deze tijd van het jaar hebben we heelveel andere leuke festivals. En daarom laat ik jullie de musthaves zien voor dit festivalseizoen om toch even je coachella-look te creeëren.

I need my space

I need my space

Het heelal is op het moment een hot onderwerp. Denk aan de raketten die zijn gelanceerd om nieuw leven te ontdekken. Zo viel mijn blik op deze Saturnus choker van Beautiful Bijoux. I love it!

Gold

Gold

Zilveren sieraden zijn wat neutraler dan gouden. Maar een gouden ketting of ring kan ook heel vet zijn en ik vind goud mij zelfs wat beter staan dan zilver. Daarnaast vragen gouden sieraden vaak wat meer uitdaging om te combineren en ik vind het leuk om daarmee bezig te zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »