❤ Uitverkochte items worden zo spoedig mogelijk weer aangevuld. ❤

A way to wear a statement necklace

  • Posted on
  • By Rebecca
  • Posted in Kettingen
  • 2
A way to wear a statement necklace

Wat betreft statement kettingen weet ik het even niet meer. Vind ik het nou leuk, of niet? Ik blijf zeggen dat ik er klaar mee ben, maar tegelijkertijd blijf ik ze nog wel aanschaffen en ze erg leuk vinden bij andere.. Het is een beetje een haat/liefde kwestie.Liefde kan ik het best noemen toen ik deze ketting zag op de webshop Beautiful-Bijoux .. Ondanks dat ik het had afgezworen om nog grote kettingen te bestellen. Belande deze toch weer op mijn deurmat. Een statement ketting als deze had ik nog niet vaker gezien. De ketting bevat meerdere grove kettingen en chains waardoor ik deze er erg gaaf uit vind zien. Eens iets heel anders dan die girly girl kettingen, maar toch nog met genoeg steentjes.Toch wist ik even niet zo goed wat ik met de ketting aan moest toen ik het pakketje opende. Het was toch wel groter dan ik had verwacht.. Ook ben ik meer van het goud en vond het dus erg lastig om iets te verzinnen met deze ketting.Tot dat ik vorige week in de Primark rond liep en daar ein-de-lijk een leuk grijs basic t-shirt tegen kwam. Hoe simpel het ook was, ik kon het maar niet vinden. Nu was ik dan eindelijk geslaagd en zag dit shirt gelijk voor me met een grote zilveren ketting. 1+1=2 en zie hier.. ik vind het erg leuk staan bij elkaar! Verder alles simpel en geen opvallende dingen, dan kan een statement ketting nog best als je het mij vraagt.Zo ben ik dan uiteindelijk toch blij met deze grove ketting.

Voeg een simpel (grijs) basic shirt toe en meer heb je niet nodig voor je outfit.

 

Deze ketting kost €14,95 en je besteld 'm hier 

 

Draag jij nog wel eens statement kettingen?

 

Liefs,
Rebecca 


Rebecca 
livingalie.nl

 

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »