Beautiful-Bijoux zilveren budget sieraden

Beautiful-Bijoux zilveren budget sieraden

Zilver. Het blijft zo'n mooie neutrale kleur om overal bij te combineren! Zilveren oorbellen, ringen en noem maar op. Ik ben er helemaal weg van, vooral voor oorbellen vind ik zilver een erg mooie kleur.
Beautiful-Bijoux heeft altijd al de leuke gewoonte gehad om alles als cadeautjes in te pakken. Dit bezorgt toch echt die cadeau feeling bij me. Ik vind het zo mooi ingepakt en de doosjes kunnen uiteraard hergebruikt worden. 

In dit artikel laat ik jullie een mooie ring, de silver stars on a row oorbellen en de silver hoops oorbellen zien. 
 


De 
Circle Ring Silver heeft een klassiek model en oogt best luxe en classy. Hij ziet er zeker niet goedkoop uit. De ring is makkelijk te combineren met fashion items want je hoeft geen rekening te houden met kleuren die niet mooi bij elkaar passen. En toch is het een sieraad dat weer een extra touch aan de outfit in zijn geheel kan geven. 
 

De stars on a row silver oorbellen vind ik geweldig. Toen ik ze zag begon mijn hartje al harder te kloppen. Ik ben echt een sieraden liefhebber en draag het liefst het soort sieraden dat niet iedereen standaard draagt. Deze sterretjes vallen meteen op in je oren doordat ze doorlopen naar de achterkant van je oorlel. Ik vind dit zo' n mooie subtiele, maar toch opvallende oorbel!
 Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst, daarbij waren deze oorbelletjes niet duur! Ze staan leuk, passen overal bij en vallen ondanks de subtiele vormgeving toch op. De Silver Hoops 8mm zijn perfect te combineren met allerlei andere oorbellen. Een subtiel ringetje kan overal bij gecombineerd worden. Bovendien zijn de ringetjes in je oor weer helemaal hip. Ik vind het 8mm ringetje de mooiste omdat hij echt nauw om je oor aansluit. Dit zorgt voor een extra subtiel effect en je blijft nergens aan haken doordat het ringetje niet uitsteekt.Al deze mooie, budget sieraden vind je in de webshop van Beautiful-Bijoux
 

Laura de Graaf
lauramariska.nl

Comments

 1. Anne Anne

  De silver hoops zijn echt een van mijn favorieten, inderdaad heel subtiel. Ook de ring vind ik erg leuk!

 2. Marilene Marilene

  Ik hou ook zo vee van zilveren sieraden en als ik dit lees dan weet ik weer waarom!

 3. Anne-Lynn Anne-Lynn

  Persoonlijk draag ik niet vaak ringen en heb ik geen gaatjes, maar die oorbellen zijn echt heel leuk!

 4. Nadine Nadine

  Ik had die zilveren sterren oorbellen ook gekocht! Vandaag binnen gekomen, echt prachtige oorbellen!

 5. Selina Selina

  Ik hou ook ontzettend veel van zilver, en het past overal bij! Ik ben blij dat ik jullie instagram ontdekt heb en had toen gelijk wat besteld! Leuke dingen voor een klein prijsje

 6. Marit Marit

  Echt heel mooie sieraden! Ben echt blij dat ik deze site heb ontdekt; leuke sieraden voor een kleine prijs. En dan ook nog eens leuk ingepakt zoals Laura al zegt.

 7. lulumentink lulumentink

  De sterretjes oorbellen zijn echt super leuk! Je kan zo ook over al bij combineren!! Zeker mijn favoriet :)

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »