❤ NEW: SUMMER VIBES ❤

Bohemian dreams

Bohemian dreams

Een bohemian levensstijl, I love it! Een vrolijk en zorgeloos leven, 100% genieten, messy hair, het zijn in de natuur en het liefst met je blote voeten het strand oprennen. Wie wil dat nou niet? Persoonlijk hou ik heel erg van deze levensstijl en hierbij kunnen een paar bijpassende sieraden natuurlijk niet ontbreken.

Om te beginnen deze schelpenchoker. Ik was direct verliefd toen ik deze zag. De Shell Choker / Necklace kun je op 2 verschillende manieren dragen (zoals je in de naam al kunt afleiden). Als choker en als ketting en met het touwtje kun je zelf de hoogte van de ketting bepalen. 

Deze grove oorbellen maken je outfit in no-time bohemian en dat is vooral leuk op een festival of op het strand! De sluiting is erg stevig en hoewel ze groot ogen, zijn ze totaal niet zwaar om te dragen.De choker en de oorbellen combineren kan natuurlijk ook, al draag ik deze sieraden het liefst apart van elkaar omdat ze beide best opvallen. Je kunt ze vinden op de website van www.beautiful-bijoux.com!Mathilda
inspirationbreeze.com

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »