Chique horloge & 'belt' armband

 • Posted on
 • By Yente
 • 11
Chique horloge & 'belt' armband

Ik houd van armbanden en horloges met een chique uitstraling. Ze maken je “lege” arm toch een stuk specialer en zijn een mooi detail in je outfit. In dit artikel laat ik jullie een prachtig horloge en een mooie armband zien.Horloges draag ik vooral omdat ik ze mooi vind en niet per se omdat ik de tijd wil weten. Als ik een horloge om heb vraag ik nog steeds bijna elk uur aan mijn vriendinnen hoe laat het is…
Ook dit ‘Rose Clock’ horloge van de webshop vind ik heel mooi. Ik ben dol op de rose-kleurige details en het grovere leer maakt het klassieke horloge wat stoerder!
Ik vind deze ‘Circle Belt’ armband zelf heel origineel en daardoor weer eens wat anders. Ik heb heel vaak de vraag gekregen hoe ik ooit de tijd kon zien op dit “horloge”, maar het is dus gewoon een armband. Geen horloge. Juist omdat hij apart is, vind ik het een hele leuke armband!
 

Wat vinden jullie van het horloge en de armband?Yente
yente.nl 

 

Comments

 1. Anne Anne

  Heel simpel, maar dat maakt het juist erg mooi! Zeker iets wat ik in de toekomst ook wil

 2. Marilene Marilene

  Zelf heb ik een cluse horloge, maar ik vind de horloges van beautiful-Bijoux zo leuk (en goedkoop!) dat ik deze als cadeautje ga kopen voor de verjaardag van m'n vriendinnen!

 3. Leonie Leonie

  Mooi hoor! Zelf kies ik ook vaak voor zwarte bandjes, ook leuk dat het metaal Rose kleur is. En ook zo lekker budget proof! Heb pas een bestelling gedaan, dus zet deze even op m'n wishlist.

 4. Selina Selina

  sorry, er staan nu 2 (met deze er bij 3 :p) reacties van mij. Bij de 1e stond het laatste deel er niet bij dus moest het even opnieuw doen maar de 1e reactie kan ik niet meer verwijderen.. oops. :(

 5. Selina Selina

  Zelf heb ik nog geen horloge omdat ik nog geen leuke ben tegen gekomen. Maar deze.. wow! Super mooi! En die armband is super chic! Leuk om te lezen wat andere er van vinden!

 6. Selina Selina

  Zelf heb ik nog geen horloge omdat ik nog geen leuke ben tegen gekomen. Maar deze.. wow!

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »