❤ Uitverkochte items worden zo spoedig mogelijk aangevuld. ❤

Christmas is coming

 • Posted on
 • By Lonneke
 • Posted in Oorbellen
 • 6
Christmas is coming

De feestdagen komen er toch echt aan. Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken en nu is het tijd om alle kerstversieringen uit de kast te trekken. De kerstboom, heel veel lichtjes, je fijnste truien en een heleboel warme chocomel. Maar niet te vergeten ook je allerleukste jurkje met mooie sieraden wanneer het dan echt kerst is! Vandaag laat ik jullie 2 feestelijke oorbellen zien die heel toepasselijk zijn om te dragen met kerst.Allereerst deze blue drops oorbellen. De lichtblauwe kleur combineert prachtig met het goud en de zilverkleurige steentjes. Deze oorbellen zullen bijvoorbeeld prachtig bij een zilverkleurig shirtje staan. Steek je haar op en je bent klaar voor kerst!


Als tweede deze ready for prom oorbellen. De naam zegt het al, ideaal voor een feestje. De aardse kleuren gecombineerd met de zilverkleurige steentjes staan ontzettend chique. Leuk te combineren met een zwart jurkje. Ready, set, go!Beautiful-Bijoux heeft nog veel meer feestelijke oorbellen. Kijk dus rustig lekker rond en scoor voor maar een klein prijsje jouw favoriete paar.

 

Wat draag jij voor een sieraden met kerst?

 

Liefs Lonneke

Lonneke
www.lifeoflonneke.nl 
   

Comments

 1. Katrien Katrien

  Mooie oorbellen! Ik ga vanavond ook bestellen, maar ben nog even goed aan rondkijken wat precies, anders koop ik veel te veel. xD

 2. Fabienne Fabienne

  Wauw wat een leuke oorbellen. Vooral de blue drops vind ik super gaaf!

  Met kerst draag ik graag dit soort oorbellen, deze combineer ik met een minimalistisch kettinkje.

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »