❤ Uitverkochte items worden zo spoedig mogelijk weer aangevuld. ❤

Classy & timeless

Classy & timeless

Ik houd ervan als sieraden bij verschillende outfits goed passen. Gewoon van die mooie klassieke tijdloze exemplaren die je bewijze van spreken elke dag zou kunnen dragen. Zo vond ik deze twee prachtige items die zeker in deze categorie horen. Echt een aanrader!


Om te beginnen deze prachtige ketting. Sinds ik dit kettinkje binnen heb, heb ik hem al meerdere keren gedragen. Het is de triple rings variant die bestaat uit (de naam zegt het al) drie ringetjes waarvan twee zilverkleurige en één bronskleurige. Er zitten mooie kleine steentjes in en hij is gewoon heel subtiel. Ik ben er echt dol op! En voor maar €6,95 ziet hij er ook nog eens heel luxe uit.Als tweede deze snowflakes oorbellen. De sneeuw laat  in Nederland hopelijk nog wel even op zich wachten maar deze oorbellen kan je nu natuurlijk ook al prima dragen. Ze zijn subtiel maar toch opvallend door de vele steentjes die dit item bevat. Ook weer een exemplaar die ontzettend goed te combineren valt. En het fijne prijsje van €4,95 is natuurlijk ook niet verkeerd.
 


En zoals je ziet kunnen beide items ook heel goed samen gedragen worden!

Wat vind jij van deze sieraden?

 

Liefs Lonneke


Lonneke
www.lifeoflonneke.nl 


 

 

Comments

  1. Fabienne Fabienne

    Wauw! Een tijdje geleden wilde ik deze oorbellen kopen. Ik vroeg me erg af hoe groot ze waren. Nu ik dit weet ga ik ze zeker bestellen!! :)

  2. Sanne Vermie Sanne Vermie

    Aaah wat een leuk setje! De sieraden passen apart inderdaad erg mooi bij alles, zonder te overheersen! En zelfs samen lukt ze dat, hoe leuk?!
    Xxx

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »