❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤

Forever summer, please

Forever summer, please

Hoewel ik me voorgaande jaren altijd heel erg verheugde op de herfst, zie ik nu alleen nog maar de negatieve kanten van dit seizoen in. Integendeel tot de zomer, want die mag van mij nog wel wat langer duren! Zonsondergangen, ijs, romantische instagramfoto’s. Heerlijk. Dus ik ga ook nog gewoon lekker even door met het eten van ijs en het dragen van zomeritems. Ik laat jullie vandaag een zonnebril en een armbandje van Beautiful-bijoux zien!Deze zonnebril is zo leuk! Door de dunne pootjes en de ronde glazen lijkt het een beetje een vintage bril. Op vakantie heb ik ‘m heel veel gedragen en ook op zonnige dagen in de herfst en winter ga ik hem gewoon opzetten.

Jammer genoeg is deze zonnebril niet meer verkrijgbaar in de webshop, maar wel de ‘sunnies green/gold’ en de ‘sunnies blue/gold’. Dit zijn dezelfde modellen als die van mij, maar dan met andere hele mooie kleuren.

Ik draag eigenlijk bijna nooit armbanden, maar voor deze ‘pinapple bracelet gold’ maak ik met liefde een uitzondering. Hij is heel subtiel met een kleine ananas eraan en ik vind het echt een heel schattig armbandje. Hij staat overal mega leuk bij en is ook verkrijgbaar in het zilver, voor de mensen die daar meer van houden. En hoewel het echt een beetje een zomeritem is door de ananas, denk ik ook dat hij heel erg leuk staat bij een dikke, wollen trui.  

Wat vinden jullie van de zonnebril en het armbandje?Yente
yente.nl 


Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »