Jewelry tattoos

Jewelry tattoos

Tattoos, ik heb een echte sinds vorig jaar. Maar, natuurlijk snap ik dat ‘echte’ tattoos niet voor iedereen zijn weggelegd. Misschien vind je het toch een te grote beslissing of ben je toch bang dat je er later spijt van krijgt. Hiervoor heeft beautiful-bijoux de oplossing! De temporarly metal tattoos! Super toffe tattoos in het zilver of goud die maar tijdelijk zijn.Ik laat jullie drie setjes zien en begin met de eerste. Omdat je een heel vel krijgt met veel tekens en symbolen zijn er natuurlijk altijd dingen waar je voorkeur naar uitgaat. Zo zijn de mooie –maar grote- veren heel leuk voor een festival, maar is het triangl duo ook leuk voor overdag. Wat me opvalt is dat er vooral veel populaire tekens en symbolen op dit stickervel staan, leuk! 


Het volgende setje bestaat vooral uit ‘bandjes’ Ideaal voor om je arm of om je enkel. Het zijn ontzettend toffe patroontjes, dik en dun, zilver en goud, voor iedere outfit zit er wel een leuk bandje tussen. Het laatste setje heeft wat grotere maar wel gedetailleerde tattoos. Zo vind ik de dromenvangers echt heel leuk, en de vleugels zijn ook tot in detail perfect. Tijd om te testen, ik heb gekozen voor een klein, gouden veertje op mijn pols. Het is hartstikke simpel om te doen! Je knipt het figuurtje dat je wilt uit, je verwijderd het papiertje, plakt hem op waar je wilt, en dept vervolgens een minuutje met een natte spons op de achterkant van het papier. Daarna trek je het voorzichtig eraf en je bent klaar!

Mits je er voorzichtig mee omgaat blijven de tattoos zo’n 2 dagen zitten. Persoonlijk draag ik ze vooral op festivals, daarna haal ik het eraf. Het is ook heel simpel te verwijderen met een washandje en wat warm water. 


Ik ben fan, jij ook? 


Inge
www.ingewm.nl

 

Comments

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »