❤ NEW: SUMMER VIBES ❤

LIFE IS A PARTY, DRESS LIKE IT

LIFE IS A PARTY, DRESS LIKE IT

''Life is a party'' en met deze supertoffe sieraden maakt dat je outfit helemaal af!
Vandaag laat ik jullie daarom zien dat je je outfit voor beide gelegenheden: een feestje én overdag helemaal af kan maken met deze sieraden.Toen ik een kijkje nam in de webshop viel mij deze horloge direct op. Ik hou van details en dat heeft dit horloge door de glitters, en door de zwarte kleur van het horloge wordt het subtiel en niet over de top. Je kan hem bij veel verschillende gelegenheden gebruiken; waneer je hem om doet naar een feestje staat het direct feestelijk door de glitters, maar ook voor dagelijks is hij top omdat hij zwart is en bij elke outfit gedragen kan worden. 
Zelf ben ik dol op chockers en waarschijnlijk veel van jullie ook!
Vaak kom je eenkleurige, velvet of zilveren (ketting) chockers tegen in de winkels en daarom vindt ik deze nou nét iets unieker doordat hij anders is dan wat je normaal tegen komt.
Ik heb deze al een aantal keer gedragen naar feestjes en ook overdag bij mijn outfits. Het is net zoals het horloge voor meerdere gelegenheden en maakt je outfit helemaal af!

 

XOXO,

ShaniaShania
meidenmodeblog.nl

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »