Manhattan sjaal

Manhattan sjaal

Hoi! Vandaag laat ik jullie de Manhattan sjaal zien. Dit is een hele mooie geblokte sjaal met veel rode tinten. Ik vond het zelf wel leuk om deze rode tinten ook terug te laten komen in mijn outfit. De sjaal heeft wat franjes aan de uiteinden en is lekker warm.
Verder droeg ik ook de triangle bracelet in het silver. Deze combineerde ik met twee andere armbanden, waaronder de belt bracelet ook in het silver. De sjaal en de twee armbanden zijn allebei verkrijgbaar in de webshop.
 

Hoe zouden jullie de Manhattan sjaal combineren?Tara
Style by Tara
 

Comments

  1. Fabienne Fabienne

    Wauw, wat is hij mooi! Op stip mijn favorite BB product! Ik zou hem combineren met een lange blauwe jas.

  2. ashwarya ashwarya

    Leuk! Ik zou het zelf met iets zwarts combineren maar met rood is ook heel leuk.die armbandjes zijn trouwens ook super leuk:)

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »