❤ Uitverkochte items worden zo spoedig mogelijk weer aangevuld. ❤

My Indian earrings

  • Posted on
  • By Rebecca
  • Posted in Oorbellen
  • 0
My Indian earrings

Oké, toen ik deze oorbellen bestelde in de webshop van Beautiful Bijoux had ik stiekem geen idee waarom ik dat eigenlijk deed. Het was dan wel love at First sight, maar eigenlijk had ik stiekem geen idee of ik het überhaupt wel zou dragen. Het is heel anders dan dat er normaal bij mij past… Wat dacht ik?


Toen het pakketje binnen kwam, dacht ik er nog precies hetzelfde over. Inderdaad, niet helemaal mijn ding maar zeker wel iets wat ik een kans wil geven. Hoe langer ik foto’s ging maken hoe meer verliefd ik er op werd. De oorbellen bestaan uit zo veel verschillende elementen dat je ze wel leuk moét vinden.
 

De oorbellen vind ik er zelf heel boho-achtig uitzien en zijn echt goeie opvallende oorbellen. Zeker iets waarbij je de rest rustig zou moeten houden. De veertjes in combinatie met de bruine tinten zijn prachtig en het ene rode kraaltje maakt de oorbellen helemaal af.
Tijd om ze in te doen, het eerste wat mij opviel aan deze oorbellen is hoe onwijs licht ze zijn. In tegen stelling tot mijn vorige oorbellen die ik bestelde (de goddess oorbellen) voel ik deze helemaal niet zitten. Na een halve dag merkte ik al niet eens meer dat ik ze in had en dat maakt de oorbellen nog beter. Niks vervelender dan het gevoel hebben dat je oorlellen uitscheuren. Dit is toch weer een wijze les geweest voor mezelf dat eerste indruk lang niet altijd goed is. Deze oorbellen heb ik al vaak met plezier gedragen en krijg nog erg vaak complimentjes. Helemaal leuk!

Wat vind jij van deze oorbellen?

Liefs,
Rebecca
Rebecca 
livingalie.nl
 Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »