My party Musthaves

My party Musthaves

De periode van de feestdagen zijn voor de meeste mensen ontzettend hectisch. Wat doen we aan? Hoeveel oliebollen moet ik halen? Hoeveel mensen komen er eigenlijk? Of, hoelaat moet ik weg? Terwijl de meeste mensen er pas last minute mee beginnen, ben ik al klaar met mijn accessoires! Ik vind dit echte musthaves en wie weet krijg je er leuke ideeën van!Eigenlijk heel cliché, maar de outfit die ik aan doe is zwart. Surprise! Zwart kan nou eenmaal altijd en kan bij elke gelegenheid. Omdat ik zwart in combinatie met goud ontzettend mooi vind, hoefde ik niet lang te twijfelen over de accessoires die ik zou kiezen. In de webshop hebben ze genoeg keus op dat gebied, maar mijn keuze stond vast!Toen ik deze super mooie clutch zag, was ik op slag verliefd. De pailletten schreeuwen gewoon feest! De clutch is ruim genoeg en past alles in wat er in zou moeten. Een telefoon, klein portemonneetje, je sleutels en je lipstick van die avond... Het past er allemaal in. De binnenkant is ook nog eens leuk gevoerd met een tijgerprintje. Zo catchy, maar een enorm leuke toevoeging! Omdat je met de feestdagen al vaker iets meer uit pakt met make-up, vind ik het fijn om de rest van mijn look simpel te houden. Qua sieraden is het daarom wel mooi om voor een kleine subtiele ketting te gaan. Deze ketting met een simpel muntje eraan is daarom de perfecte keuze. Het horloge past perfect bij de clutch door het zwart in combinatie met goud. Een echte eyecatcher om je pols, waarbij je verder helemaal niet veel nodig hebt. 


Wat mij betreft zijn dit drie absolute Party Musthaves! 

In combinatie met een feestelijk jurkje ben je er helemaal klaar voor. Ben jij al bezig met je outfit?Liefs,

Rebecca

 
Rebecca 
livingalie.nl

 

Comments

 1. Fabienne Fabienne

  Allereerst, wat een toffe foto's zeg! Vooral die eerste, echt heel mooi gedaan!

  Ik ben echt al helemaal bezig met mijn outfit, alvast allerhande websites afzoeken naar schattige jurkjes.

 2. ashwarya ashwarya

  Ik hou het meest van zwarte kleding en tassen. Dat is echt leuk voor de feestdagen ! Ik ben zelf nog niet bezig met kleding zoeken voor de feestdagen.

 3. Anne-Lynn Anne-Lynn

  Woww heel leuk!! Zwart is inderdaad echt een gave kleur, ik ga er nog over nadenken wat mijn outfit wordt voor de kerst :)

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »