Opal ring

Opal ring

Hoi! Vandaag laat ik jullie de Opal Ring uit de webshop zien. Dit is een hele mooie zilveren ring met een grote steen. Deze steen kennen jullie vast wel van de kettingen uit de webshop waar deze ook aan zit.

Ik combineerde de Opal Ring met de Boho ketting, deze ketting vind ik altijd heel mooi staan bij een witte top of blouse. In mijn outfit heb ik gebruik gemaakt van laagjes en de sieraden geven hierbij wat extras. De ring kun je verstellen zodat je hem om meerdere vingers kan doen, wat erg handig is. Hoe zouden jullie de Opal ring combineren?

Tara
Style by Tara
 

Comments

  1. Daphne Daphne

    Super mooi gecombineerd.
    Het staat ook echt heel mooi bij elkaar.
    En ik houd van die blouse daarbij, dat hoort er gewoon bij. Echt heel leuk bij elkaar!!!....♡♡♥♡

  2. Fabienne Fabienne

    Wat een gave ring zeg. Hij geeft de outfit een chique tintje. Ik denk dat hij ook erg leuk staat bij een blauw colbertje. :)

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »