❤ Uitverkochte items worden zo spoedig mogelijk weer aangevuld. ❤

OUTFIT - Me and my coin necklace

  • Posted on
  • By Rebecca
  • Posted in Kettingen
  • 1
OUTFIT - Me and my coin necklace

De laatste tijd zie je zo overal verschijnen, de kettingen met meerdere laagjes. Ik ben er dol op en dan vooral op één in het bijzonder! Vandaag laat ik zien waarmee ik deze combineer en je zult zien waarom ik er zo gek op ben.Dit is de ketting die mijn hart gestolen heeft. Het is één ketting maar bestaat uit drie kettingen. Een staafje aan de langste ketting, in het midden zit een munt en de korte ketting heeft een subtiel diamantje. Meerdere kettingen vind ik prachtig maar kan vaak vervelend zijn aangezien ze vaak niet zitten hoe je ze wilt. Daarom is deze ketting perfect. Ze hebben allemaal een vaste hoogte en zal dus altijd goed zitten. 
 


De ketting combineerde ik met een simpel groen jurkje. Het decolleté gedeelte is iets lager uitgesneden waardoor de ketting heel goed tot haar recht komt. Het is tenslotte zonde als de langere ketting niet te zien is. De combinatie van goud met groen vind ik erg geslaagd en stond leuker bij elkaar dan ik had verwacht. Verder nog wat subtiele armbandjes en meer heb je niet nodig. 


Deze prachtige ketting is te koop in de webshop voor maar €7,95 .. en dat is natuurlijk geen geld voor een ketting, eh, drie kettingen!

 

Liefs,

Rebecca


Rebecca 
livingalie.nl
 

Comments

  1. Michelle Kaiser Michelle Kaiser

    Oh wat een leuke ketting is dit zeg. Alleen zou de kortste mij te kort zijn, maar dit is inderdaad wel de perfecte oplossing. Een korte vind ik meestal net te kort, een lange valt altijd net te lang op je shirt of net eronder. Kortom: dit is echt leuk.

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »