School essentials

School essentials

Beautiful Bijoux verkoopt veel mooie sieraden maar er zijn ook een aantal hele handige items te vinden. Twee daarvan zitten altijd in mijn schooltas. Zo heb je een goed excuus om toch iets leuks voor jezelf te kopen, want het is ook nog eens praktisch. Vandaag wil ik jullie deze twee items laten zien.

Als eerste deze USB-stick, hoe cute is ‘ie! Vooral voor iedereen die van fotografie houdt is deze erg leuk. Ook leuk als cadeautje voor iemand die veel fotografeert. Een USB stick is altijd handig om bij je te hebben in je schooltas.


Je kunt hier dus niet alleen sieraden vinden maar ook andere accessoires en goodies. Zo ook dit schattige tasje. Ik gebruik hem zelf als make-up tasje, hier zitten een aantal producten in die ik dagelijks gebruik. Het tasje zit vol met pailletten. Je zou ‘m bijvoorbeeld ook met de feestdagen als clutch kunnen gebruiken.Wat zit er standaard in jullie schooltas? 


Jill
www.JillWho.nl 
 
Comments

  1. zita zita

    Ik zie deze net terwijl ik een beetje over de website zit te kijken en deze is zoo leuk!!!!! Breng deze alsjeblieft ooit nog terug ik ben verlieefddd

  2. lieke lieke

    Ohh wat schattig! En handig ook! Ik heb standaard een lipbalsem in mijn tas. Door de beugel en het weer worden mijn lippen gauw schraal.

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »