❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤
BLOG

Cactus phone case

Cactus phone case Hoi! Vandaag laat ik jullie dit super cute telefoonhoesje zien uit de webshop. Het is een flexibel licht roze hoesje met kleine cactussen erop. Dit hoesje is verkrijgbaar voor de Iphone 5, 6 en 6(S)plus.

New year’s look

New year’s look Fijne feestdagen iedereen! Kerst is inmiddels voorbij en het alweer bijna oud & nieuw. De feestdagen zijn onwijs gezellig maar het is ook een mooie gelegenheid om een speciale look te creëren. Een glitter jurkje, rode lipstick, hoge hakken; alles kan en alles mag! Om het nieuwe jaar goed te beginnen wil je er natuurlijk ook op je best uitzien, vandaag laat ik een leuke nieuwjaars look zien.

Get ready for Christmas and NYE

Get ready for Christmas and NYE Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Kerstliedjes, lekker eten, gezellige lichtjes en natuurlijk kerst en nieuwjaar outfits! En bij deze leuke nieuwjaarsavond jurkjes en vrolijke kersttruien horen natuurlijk ook sieraden die helemaal bij deze sfeer passen.

My party Musthaves

My party Musthaves De periode van de feestdagen zijn voor de meeste mensen ontzettend hectisch. Wat doen we aan? Hoeveel oliebollen moet ik halen? Hoeveel mensen komen er eigenlijk? Of, hoelaat moet ik weg? Terwijl de meeste mensen er pas last minute mee beginnen, ben ik al klaar met mijn accessoires! Ik vind dit echte musthaves en wie weet krijg je er leuke ideeën van!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »