❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤
BLOG

Surprise voor Mama!

Surprise voor Mama! Enkele weken terug was het Moederdag, op die ene dag kunnen we onze mama extra in de bloemetjes zetten!
Superblij was ik toen ik hoorde dat ik spulletjes mocht uitkiezen op de site van Beautiful-Bijoux maar natuurlijk kon ik Moederdag niet vergeten en koos ik wat leuke juweeltjes uit voor mijn mama.

A touch of gold

A touch of gold Prachtige glimmende accessoires om je nek, pols of ringvinger. Wie wil dat zou niet? Ik draag bijna altijd wel iets van sieraden. Of het nou een enkelbandje verstopt onder mijn jeans is of een ketting van 5 meter. Ik ben dol op sieraden. In dit artikel laat ik jullie 2 hele mooie (en budget) items zien.

LIFE IS A PARTY, DRESS LIKE IT

LIFE IS A PARTY, DRESS LIKE IT ''Life is a party'' en met deze supertoffe sieraden maakt dat je outfit helemaal af!
Vandaag laat ik jullie daarom zien dat je je outfit voor beide gelegenheden: een feestje én overdag helemaal af kan maken met deze sieraden.

Happy print watches!

Happy print watches! Printjes zijn hot! Ook komend seizoen gaan we het weer in allerlei varianten zien. Van rustige printen tot hele drukke printen. Het kan allemaal! Buiten dat printjes hip zijn word ik er ook gewoon heel vrolijk van. En zo ook van de verschillende leuke horloges met printjes uit de webshop. Elke keer een feestje om op je horloge te kijken!

My party Musthaves

My party Musthaves De periode van de feestdagen zijn voor de meeste mensen ontzettend hectisch. Wat doen we aan? Hoeveel oliebollen moet ik halen? Hoeveel mensen komen er eigenlijk? Of, hoelaat moet ik weg? Terwijl de meeste mensen er pas last minute mee beginnen, ben ik al klaar met mijn accessoires! Ik vind dit echte musthaves en wie weet krijg je er leuke ideeën van!

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »