❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤
BLOG

Bohemian dreams

Bohemian dreams Een bohemian levensstijl, I love it! Een vrolijk en zorgeloos leven, 100% genieten, messy hair, het zijn in de natuur en het liefst met je blote voeten het strand oprennen. Wie wil dat nou niet? Persoonlijk hou ik heel erg van deze levensstijl en hierbij kunnen een paar bijpassende sieraden natuurlijk niet ontbreken.

Surprise voor Mama!

Surprise voor Mama! Enkele weken terug was het Moederdag, op die ene dag kunnen we onze mama extra in de bloemetjes zetten!
Superblij was ik toen ik hoorde dat ik spulletjes mocht uitkiezen op de site van Beautiful-Bijoux maar natuurlijk kon ik Moederdag niet vergeten en koos ik wat leuke juweeltjes uit voor mijn mama.

I need my space

I need my space Het heelal is op het moment een hot onderwerp. Denk aan de raketten die zijn gelanceerd om nieuw leven te ontdekken. Zo viel mijn blik op deze Saturnus choker van Beautiful Bijoux. I love it!

Earparty

Earparty Hoe meer oorbellen in mijn oren hoe beter.. Een perfect plaatje in mijn oor creëren kan nog een hele opgave zijn. Daarom kan ik nooit genoeg oorbellen hebben, ik heb met deze 3 oorbellen die ik mocht ontvangen 2 leuke combinaties gemaakt.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »