The Diamond Duo

 • Posted on
 • By Rebecca
 • Posted in Armbanden
 • 10
The Diamond Duo

Ze schijnen je bijna tegemoet, dit prachtige armbandsetje genaamd Diamond Duo. Dat ze goed bij elkaar passen kun je aan de foto's al zien, een match made in heaven.Normaal ben ik niet zo van de armbanden, en zo wel, dan ga ik vaak niet verder dan een paar kleine subtiele armbandjes. Toch trokken deze armbanden me ontzettend aan op de webshop en besloot ik maar eens uit mijn comfort zone te stappen. De armbandjes hebben beide dezelfde steentjes, waardoor ze inderdaad een perfect duo vormen. Het armbandje rechts heeft stenen die in elk licht weer andere kleuren bevatten wat een heel mooi effect geeft.

Dat de armbanden mooi bij elkaar paste werd me al vrij snel duidelijk, maar los zijn de armbanden net zo leuk. Zo heb je dus eigenlijk twee paar armbanden. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de armbanden toch leuker vind bij elkaar, maar als je dat te veel vind, zijn ze los ook echt prachtig bij een mooi horloge bijvoorbeeld. Je kan hier alle kanten mee op.


Dit leuke setje koop je in de webshop voor €8,95

Een perfecte Diamond Duo

 

Vind jij deze armbanden leuker los, of als duo?

 

Liefs,

Rebecca

 
Rebecca 
livingalie.nl

Comments

 1. Marije Marije

  Ik vind ze echt superrrr mooi!! Leuk te combineren ook!! Ik denk dat ik de rechter het mooist vind! ✨

 2. Anne-Lynn Anne-Lynn

  Wauww gave armbanden en hele mooie foto's, los dragen heeft mijn voorkeur of aan elke arm één!

 3. Eva caminada Eva caminada

  Wouw! Mooi artikel en super mooie armbanden! De foto's zijn echt prachtig! Alles is gewoon super mooi!

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »