Touch of Purple

Touch of Purple

Hoi! Vandaag ga ik jullie mijn outfit laten zien met de Touch of Purple ketting. Dit is een hele mooie goudkleurige ketting met 3 verschillende lagen. Hierbij draag ik ook de Sparkling Rivets gold ring.


Ik combineerde de ketting met een wat stoerdere outfit en veel zwarte items. Zodat de ketting goed uitkomt en opvalt. Ik draag hier een top met een redelijk hoge hals, wat altijd heel mooi staat bij kettingen met verschillende lagen. De ring geeft de outfit een leuk apart detail en kun je bijvoorbeeld ook met een mooi goud horloge combineren. Hoe zouden jullie de Touch of Purple ketting combineren?


Tara
Style by Tara

Comments

  1. Hanneke Hanneke

    Heel mooi! Deze lijkt erg op die ik heb, de Flip a coin ketting. Bevalt erg goed trouwens, bedankt!

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »