Touch of summer

Touch of summer

Yaaay! De zomer is in zicht en om alvast in de summer vibes te komen, deel ik een aantal accessoires van Beautiful-Bijoux met jullie die je outfit in no-time summer proof maakt.

Om te beginnen de Shell Choker. I love it! Het schelpje doet me direct denken aan de zomer. De choker kun je verstellen en sluit goed.Mocht je nou een simpel t-shirt in de kast hebben liggen die echt heerlijk zit, maar eigenlijk totaal niet fashionable is, dan heb ik de gouden tip: patch it up! Precies dat heb ik ook gedaan met een wit oversized t-shirt en de Pineapple Patch. Simpel maar zó effectief!


Ook zijn subtiele sieraden een trend deze zomer. Dat is niet zo gek, want je kunt ze bij vele outfits combineren. En even één ding: hoe cute is die palmboom? Dit is zeker een must-have!
Mathilda
inspirationbreeze.com

Comments

 1. Anne Anne

  Creatief om een shirt met een patch op te leuken, ga ik zeker ook een keertje doen. Palmboom is ook heel zomers. Erg leuk!

 2. Marilene Marilene

  Super leuk artikel! En ook echt mega leuke sieraden gebruikt, die worden mijn volgende aanwinst!

 3. Ursula Ursula

  Vandaag op de site van deze shop beland en daar ben ik erg blij mee. Wat een leuke sieraden en lekker budget-proof! Ga vandaag bestellen, kan helaas niet alles wat ik wil haha, dat zou mijn bankrekening niet zo leuk vinden. Dus ga even selecteren welke ik het liefst wil. Kijk ernaar uit! xx

 4. Fiona Fiona

  Inderdaad lekker zomers! Door de choker met het schelpje heb ik helemaal zin om op vakantie te gaan haha. Leuke blog!

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »