❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤

What does the fox say?

What does the fox say?

Nu Halloween weer voorbij is, is het volgende grote feest waarschijnlijk het kerstbal of kerstgala. Op school hadden wij dat tenminste altijd. Dat is weer de tijd van het jaar om je prachtig op te doffen met make-up, sieraden en mooie jurk. Als ik aan kerstbal en maskers denk, denk ik aan het gemaskerde bal van Gossip Girl. Is dat niet stiekem de droom van ieder meisje?


Het vossenmasker van kant is niet zomaar een masker. Het is elegant en staat prachtig met mooie donker opgemaakte ogen. Uniek voor een avondbal! Waarschijnlijk typisch iets voor ons meiden, maar ik kan echt wegdromen bij dit soort dingen. De voorpret is vaak het allerleukst van zo’n bal! Niet zo van de maskers? Of geen feestje om het te dragen? Dan is een opvallende ketting ook heel erg mooi. Zelf vind ik dat kettingen bij een gala niet te groot moeten zijn. Dan is de Ice Queen de perfecte ketting voor bij een mooie cocktaildress. Een beetje bling is niet erg, zolang het maar niet alle aandacht vraagt.
Geen zin in een tasje meenemen?  Dan zijn de Love to You suède look-a-like portemonnees absoluut wat voor jou! Ze zijn licht, lekker plat en je kunt er behoorlijk wat in kwijt. Je telefoon kun je er tussen (niet er in) kwijt en je hebt alles in je hand voor een avondje uit!

 

Wat zijn jouw musthaves voor een gala?


Sophie
MintsandMangos.nl 


 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »