❤ NEW: SUMMER VIBES ❤

A touch of gold

A touch of gold

Prachtige glimmende accessoires om je nek, pols of ringvinger. Wie wil dat zou niet? Ik draag bijna altijd wel iets van sieraden. Of het nou een enkelbandje verstopt onder mijn jeans is of een ketting van 5 meter. Ik ben dol op sieraden. In dit artikel laat ik jullie 2 hele mooie (en budget) items zien.

De doosjes van Beautiful-Bijoux zien er altijd onwijs leuk uit. Ze zorgen er altijd voor dat het voelt alsof je een cadeautje krijgt. Het eerste doosje heeft een leuk stippel patroontje en is aan de binnenkant bedekt met fluweel. Ik koos als eerste sieraad dit mooie kettinkje met een schelpje eraan. Ik vind schelpen eigenlijk best mooi, ze doen me denken aan alles wat te maken heeft met zomer en de vorm van een schelp vind ik prachtig. 
Ik draag het kettinkje bijna elke dag wel om mijn hals. Het geeft een extra touch aan mijn outfit en ziet er erg sierlijk en ook wel duur uit. Het kettinkje heeft een fijne sluiting die makkelijk open en dicht gaat, dat vind ik altijd een heel belangrijk aspect van een ketting. Ik ben ontzettend blij met dit prachtige kettinkje.

Gouden Schelpen ketting - 7,50 euroEen mooi horloge is ook niet verkeerd. Ik heb zelf 2 horloges en draag ze regelmatig. Het maakt je outfit altijd of ietwat stoerder of ietwat meer classy. En daarbij heb je de tijd altijd bij je. Dit horloge heeft een mooi zwart bandje en een rosé gouden klokje met rosé gouden details. Om een mooi horloge dat van goede kwaliteit is én een goede prijs heeft te vinden, kun je wel uren opzoek zijn. Gelukkig heeft dit horloge alle positieve dingen die ik net opnoemde en daar ben ik erg blij om. Het bandje is erg stevig en er werd zelfs een extra batterijtje bij verstuurd. 

Rosé Horloge - 9,95 euro

Blij met deze sieraden ben ik zeker. De kwaliteit is zo goed als je kijkt naar wat je ervoor betaalt! En de service en bezorging van de webshop zelf zijn ook helemaal tip top in orde. 


Laura de Graaf
lauramariska.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »