Another Day, Another Boho Outfit

  • Geplaatst op
  • Door Tara
  • Geplaatst in Kettingen
  • 2
Another Day, Another Boho Outfit

Vandaag ga ik jullie mijn outfit laten zien met de Boho ketting uit de webshop. Een hele mooie zilveren statement ketting met een boho-egyptische stijl. Ik combineerde hem met een witte jeans en een simpel T-shirt. Daar overheen een army groene leren jack en mijn favoriete sneakers eronder. Ik vind het altijd wel leuk om stijlen te mixen en daarom koos ik ervoor om de boho ketting met wat stoerdere items te combineren.
 

Hoe zouden jullie de Boho ketting combineren?Tara
Style by Tara

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »