❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤

Chique horloge & 'belt' armband

  • Geplaatst op
  • Door Yente
Chique horloge & 'belt' armband

Ik houd van armbanden en horloges met een chique uitstraling. Ze maken je “lege” arm toch een stuk specialer en zijn een mooi detail in je outfit. In dit artikel laat ik jullie een prachtig horloge en een mooie armband zien.Horloges draag ik vooral omdat ik ze mooi vind en niet per se omdat ik de tijd wil weten. Als ik een horloge om heb vraag ik nog steeds bijna elk uur aan mijn vriendinnen hoe laat het is…
Ook dit ‘Rose Clock’ horloge van de webshop vind ik heel mooi. Ik ben dol op de rose-kleurige details en het grovere leer maakt het klassieke horloge wat stoerder!
Ik vind deze ‘Circle Belt’ armband zelf heel origineel en daardoor weer eens wat anders. Ik heb heel vaak de vraag gekregen hoe ik ooit de tijd kon zien op dit “horloge”, maar het is dus gewoon een armband. Geen horloge. Juist omdat hij apart is, vind ik het een hele leuke armband!
 

Wat vinden jullie van het horloge en de armband?Yente
yente.nl 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »