❤ Uitverkochte items worden zo spoedig mogelijk aangevuld. ❤

I need my space

I need my space

Het heelal is op het moment een hot onderwerp. Denk aan de raketten die zijn gelanceerd om nieuw leven te ontdekken. Zo viel mijn blik op deze Saturnus choker van Beautiful Bijoux. I love it!

De choker is verstelbaar, je kunt hem dus hoog om de hals hangen, maar je kunt er ook voor kiezen om hem iets lager te dragen. Ik heb ervoor gekozen om hem wel vrij hoog te dragen, op deze manier komt de choker het mooiste uit bij de outift die ik op dat moment droeg!


Bij de choker draag ik de 'Stars in a row' oorbellen in het zilver. Ik vind ze echt prachtig! Ze zijn van goede kwaliteit, de oorbellen blijven de hele dag goed zitten. En een extra gaatje in je oor is ook niet nodig bij deze oorbellen. 
Ik draag de oorbellen en de choker best wel vaak, omdat ze makkelijk te combineren zijn. Ze maken iedere outfit af!Mathilda
inspirationbreeze.com

Reacties

  1. Luna Luna

    Oooh wat een heerlijke oorbelletjes! En zo fijn dat ze stainless steel zijn, ga ze bestellen! <3

  2. Alinda Alinda

    Mooooii! Vind die choker echt superleuk! Ik heb die met het veertje van jullie, maar deze wil ik ook nog een keer. xx

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »