OUTFIT - All about gold

OUTFIT - All about gold

Vandaag heb ik een outfit met 3 leuke items uit de shop. Ik ben helemaal weg van gouden, minimalistische sieraden. Ook was het erg lekker weer toen ik de foto’s maakte dus de zonnebril mocht ook niet vergeten worden.

De sieraden matchen helemaal bij mijn outfit, wat altijd erg belangrijk is! De knoopjes op mijn blouse zijn goud dus ik draag 3 gouden kettinkjes. De bovenste, de bar necklace, is perfect te combineren met allerlei subtiele kettinkjes. Het armbandje met een gouden hamsa handje en blauw steentje past ook helemaal bij de look.

Omdat het erg warm was droeg ik ook een zonnebril en dit model is echt tijdloos en classy! Ik vind ‘m erg leuk en deze is ook erg makkelijk te combineren.

Wat vinden jullie van de look?

 

Jill
www.JillWho.nl   

 


 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »