Perfect festival eyecatchers

Perfect festival eyecatchers

Ja hoor guys, ik heb het helemaal door, die festivals. Voorheen moest ik er niets van hebben maar nu ben ik om. Toch blijf ik een beetje steken met mijn outfits. Ik ga niet ineens helemaal Coachella, want daar kan ik mezelf gewoon echt niet in vinden..Omdat ik op kleding gebied vrij simpel wil blijven, heb ik een andere manier om net wat meer festival proof te zijn. Oké, de top die ik hier draag is niet bepaald alledaags.. Maar verder draag ik dan gewoon een high waisted broek & sneakers a la rosheruns, de echte neppe. Het liefst zwart op zwart, gecombineerd met nog meer zwart. Daarom zijn deze twee items een perfecte aanvulling om toch wat kleur toe te voegen.
 


Zodra ik dit horloge zag in de webshop van Beautiful Bijoux was ik gelijk verkocht. Het horloge is er in drie verschillende kleuren en ik koos voor de blauwe variant. Ik ben écht niet van de felle kleurtjes maar dit horloge is té leuk. De combinatie met de grote gouden wijzerplaat maakt het helemaal af. Combineer het horloge met een paar kleine armbandjes (in dezelfde kleur) en je hebt een perfecte eyecatcher! En wat nog leuker is, iedereen past dit horloge want het is aan te trekken door middel van touwtjes. Ideaal! Als tweede item dit schattige kettinkje. Dit deed me gelijk denken aan pocahontas door het lieve veertje. Dit kettinkje is heel subtiel en dat is precies wat ik er leuk aan vind. Door de kleine toevoegingen van de blauwe kraaltjes vlak boven het veertje en verder nog een keer halverwege je nek voegt het toch een pop of color toe. Doordat de sieraden beide goud zijn en dezelfde blauwe kleur bevatten, passen deze items perfect bij elkaar. 


Op de achterkant van je pols word het wel een beetje een wirwar aan touwtjes, maar plak er een leuke tattoo bij en ook dat valt niet eens meer op.  Op naar mijn volgende festival!Wat is jouw favoriete sieraad voor op een festival?

 

Liefs,
RebeccaRebecca 
 livingalie.nl 
 

Reacties

  1. Noa Noa

    Ik duf zo'n topje echt niet te dragen, maar is wel heel leuk! Het kettinkje is meega schattig.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »