❤ NEW: SUMMER VIBES ❤

Roses and roses

Roses and roses

Vandaag heb ik een pakketje ontvangen van deze te gekke webshop met een vrolijke bandeau, een ketting en oorbellen. Aangezien ik enorm gek ben op sieraden leek het mij leuk om hier ook eens over te schrijven. Deze rode bloemetjes bandeau is erg zomers en vrolijk. Erg leuk in combinatie met bijvoorbeeld een nonchalante staart. Vergeet niet om nog wat extra plukjes los te trekken aan de voorkant zodat het er minder strak uit ziet.

Naast deze bandeau heb ik ook een ketting ontvangen. Deze choker bestaat uit twee losse kettinkjes die je bij elkaar draagt. Zelf vind ik de gouden kleur erg mooi vooral in de zomer als je ook nog eens een mooi bruin kleurtje hebt door de zon!Zelf vind ik het altijd fijner om een choker niet te strak om je nek te hebben, dus ik heb hem iets losser gedaan dan normaal.

Naast de bandeau en de choker heb ik gekozen voor deze schattige oorbellen met als hangers rozen. Ik draag vaak oorringen, maar ik had nog nooit ringen gezien met daaraan nog weer een hanger. Dus dit vond ik wel een mooie combinatie.

Ik combineerde deze roosjes met een top waarin deze print ook terug komt. Je zal misschien denken, is dat niet te druk? Toch vind ik de combinatie erg leuk omdat deze oorbellen vrij klein zijn.


Wat vind jij van deze items en ga je ze kopen? Ze zijn allemaal verkrijgbaar via de website van Beautiful-Bijoux!Naomi
naomipater.wordpress.com

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »