❤ NEW: SUMMER VIBES ❤

Statement en choker

  • Geplaatst op
  • Door Esmée
  • Geplaatst in Kettingen
Statement en choker

Statement kettingen, ik ben er dol op. Bij een simpel shirt maken ze je outfit gelijk af!
Maar niet alleen statement kettingen vallen in mijn straatje, ik ben ook dol op subtiele kettinkjes.Laten we beginnen bij de statement ketting, iets wat ik eigenlijk veel te weinig draag maar wel ontzettend tof vind. Deze ketting heeft allemaal kleine veertjes naast elkaar hangen. De ketting zelf is zilver kleurig.
 


De ketting is groot en opvallend, ik heb een geruit blouseje aan en een zacht roze jas, waar ik deze mooi bij kan combineren, al snel vond ik ‘m net iets te opvallend, toen heb ik de statement ketting onder mijn kraagje “verwerkt” zodat hij iets minder opvallend was, ik vind ‘m zo erg leuk!
 


En dan deze toffe feather choker, dit soort kettinkjes zijn op het moment enorm in, zelfs vroeger werden ze al veel gedragen. Deze choker heeft een zwarte bandje met een veertje er aan. Van dit soort kettinkjes moet je echt fan zijn, je vindt het iets of juist helemaal niets, I like it! Ook deze ketting heb ik gecombineerd met het geruite blouseje en de zacht roze jas. Ik heb het blouseje niet helemaal dichtgeknoopt, dit geeft gelijk een heel ander effect!Ik vind beide kettingen echt enorm leuk, ze zijn gemakkelijk te combineren met simpele maar ook opvallendere kleding items. Je vindt beide items in de webshop!


 
Esmée
beautybyesmeex.com

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »