❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤

Summer is coming!

  • Geplaatst op
  • Door Naomi Pater
  • Geplaatst in Outfit, T-shirt
Summer is coming!

Wat een heerlijke zonnestralen voelde ik vandaag branden op mijn huid. De vogeltjes fluiten weer vroeg in de ochtend, het is langer licht en er staan weer rijen bij de ijscokraam. De lente begint en dat vind ik naast de zomer de fijnste en meest optimistische periode van het jaar.

Dit is trouwens mijn eerste artikel voor Beautiful-Bijoux en ik ben enorm blij dat ik uitgekozen ben als blogger voor deze webshop. Ik zal mezelf eventjes kort voorstellen: Ik ben Naomi en ik ben geboren en getogen in het sfeervolle Zwolle. Ik word opgeleid tot mediaredacteur en houd in mijn dagelijks leven een eigen blog bij, ik fotografeer veel en verder ben ik dagelijks te vinden op Instagram.

 

Ik kreeg gisteren mijn eerste pakketje binnen en daarin zaten 2 hele stoere T-shirts. Ze zijn leuk te combineren met een jeans of juist met een spijkerrokje.

 

In dit T-shirt met de tekst ‘Tiger’ zit rood dus ik heb er bijpassende rode accessoires bijgedaan. Ook leuk om dit in de zomer te combineren met een short, stoere blokhakken en niet te vergeten, veel accessoires! Dit shirtje ook in het grijs verkrijgbaar.Naast dit shirtje heb ik ook een grijze ontvangen met de tekst ‘Hotter Than Hell’. Deze vind ik zelf ook heel stoer en het lettertype spreekt mij ook aan. Deze is via de webshop ook verkrijgbaar in de rode variant. 

Ben jij ook zo verliefd geworden op deze stoere T-shirts en kan je niet wachten om weer met blote armen te lopen?

Deze kledingstukken zijn allebei verkrijgbaar via de webshop van Beautiful-Bijoux!
Naomi
naomipater.wordpress.com

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »