❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤

Surprise voor Mama!

Surprise voor Mama!

Enkele weken terug was het Moederdag, op die ene dag kunnen we onze mama extra in de bloemetjes zetten!
Superblij was ik toen ik hoorde dat ik spulletjes mocht uitkiezen op de site van Beautiful-Bijoux maar natuurlijk kon ik Moederdag niet vergeten en koos ik wat leuke juweeltjes uit voor mijn mama.

Eerst en vooral wil ik zeggen dat het super handig is dat de spulletjes zo mooi worden ingepakt, zodat je dat zelf niet meer hoeft te doen! Alle twee de doosjes waren met een leuke print en een strik erop. Je werd er blij van als je er alleen nog maar naar keek!Het eerste product dat ik heb gekozen is een super leuk marble horloge! Het ziet er vrij simpel en gewoontjes uit maar daarom hou ik ervan. Ook kan iets heel kleins een outfit helemaal compleet maken net zoals dit horloge dus!Als tweede en laatste product koos ik voor zilveren, lange oorbellen met een soort van blaadjes aan. Deze zou je kunnen dragen op chiquere gelegenheden maar evengoed op een normale dag als je deze juist combineert.

Mijn mama was super blij met deze spulletjes. Ik hoop dat jullie nu zelf wat inspiratie hebben gekregen voor volgend jaar, een verjaardag of om je mama gewoon eens in de bloemetjes te zetten want ze verdienen het allemaal denk ik!

Maartje Vanagt
@maartjevanagt


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »