❤ NEW: SUMMER VIBES ❤

Taupe and Stones

Taupe and Stones

Niet alleen voor van de zomer, maar ook voor van de winter zijn pastel- en zandkleuren helemaal in! Waar ik eerst totaal geen fan was van goud en rosé, vind ik dat ik deze kleuren best kan hebben met mijn zongebruinde huid. Het mag overigens ook allemaal wat groter en grover, iets wat ik vooral bij rosé sieraden erg mooi vind. Ik laat je vandaag zien hoe ik taupe met gouden sieraden en stenen combineer!De Egypt White oorbellen hebben een witte steen en zijn behoorlijk groot. Daarom des te leuker om te mixen met de Egyptian Bangle. Maakt niet uit dat de oorbellen zilver zijn en de armband rosé, je ziet steeds vaker dat deze kleuren door elkaar gebruikt worden. In het begin is het even wennen, maar ik draag gewoon mijn zilveren ring aan de ene kant en mijn rosé horloge aan de andere kant.
 

Voor van de zomer/ herfst heel erg leuk te combineren met wit, maar voor van de winter natuurlijk ook heel erg leuk met zwart en grijs. Je kunt er in ieder geval alle kanten mee op!
 

Hoe combineer jij rosé en gouden sieraden? 


Sophie
MintsandMangos.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »