❤ GRATIS VERZENDING BOVEN 30,- ❤

The Diamond Duo

  • Geplaatst op
  • Door Rebecca
  • Geplaatst in Armbanden
The Diamond Duo

Ze schijnen je bijna tegemoet, dit prachtige armbandsetje genaamd Diamond Duo. Dat ze goed bij elkaar passen kun je aan de foto's al zien, een match made in heaven.Normaal ben ik niet zo van de armbanden, en zo wel, dan ga ik vaak niet verder dan een paar kleine subtiele armbandjes. Toch trokken deze armbanden me ontzettend aan op de webshop en besloot ik maar eens uit mijn comfort zone te stappen. De armbandjes hebben beide dezelfde steentjes, waardoor ze inderdaad een perfect duo vormen. Het armbandje rechts heeft stenen die in elk licht weer andere kleuren bevatten wat een heel mooi effect geeft.

Dat de armbanden mooi bij elkaar paste werd me al vrij snel duidelijk, maar los zijn de armbanden net zo leuk. Zo heb je dus eigenlijk twee paar armbanden. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de armbanden toch leuker vind bij elkaar, maar als je dat te veel vind, zijn ze los ook echt prachtig bij een mooi horloge bijvoorbeeld. Je kan hier alle kanten mee op.


Dit leuke setje koop je in de webshop voor €8,95

Een perfecte Diamond Duo

 

Vind jij deze armbanden leuker los, of als duo?

 

Liefs,

Rebecca

 
Rebecca 
livingalie.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »