❤ NEW: SUMMER VIBES ❤

The moon and the stars

The moon and the stars

Kerstmis komt alweer bijna om de hoek kijken. Dat betekend leuke en waardevolle cadeautjes voor een familielid of natuurlijk voor jezelf! Bij deze webshop verkopen ze heel veel verschillende soorten sieraden en accessoires. Voor ieder wat wils, dus ook voor mij.

Ik kreeg een aantal hele leuke sieraden en accessoires binnen en daar heb ik bijbehorende foto’s mee gemaakt. In dit artikel laat ik wat foto’s zien met drie verschillende kettinkjes die verkrijgbaar zijn.


Zoals je ziet probeer ik hier nonchalant een plant vast te houden. Ik draag op deze foto de
‘day and night silver’ ketting. Ik weet niet waarom, maar de maan vind ik altijd een mooi en bijzonder symbool om te dragen. Het straalt rust uit. Misschien omdat de maan altijd in de nacht schijnt en je dan lekker warm in je bed ligt? Dat zal het zijn! ;)En nu zijn we alweer bij de volgende ketting beland en dat is de ‘star choker/necklace silver’. Het bijzondere aan dit exemplaar is dat je hem als choker, maar ook als gewone ketting kunt dragen. Je ziet in de vorige foto dat ik beide sieraden combineer. Het is een simpel kettinkje die makkelijk te combineren is met nog meer sieraden, denk aan oorbellen & armbanden.En om nog even in het thema heelal te blijven hangen koos ik een ketting uit met mijn eigen sterrenbeeld. Zelf ben ik een steenbok, dus ik draag de ‘zodiac necklace capricorn’. Hij is verkrijgbaar in elk sterrenbeeld.

Ik hoop dat ik je een beetje heb geïnspireerd met deze aanwinsten. Nu weet je een beetje hoe het staat en waarmee ik het combineer. Blijf dit blog in de gaten houden, want binnenkort komt er weer een artikel online!

Love,

Naomi Pater


Naomi
naomipater.wordpress.com


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »